1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Radnica spustila druhú etapu obnovy mestských komunikácií

construction machineryNové Zámky – Mesto Nové Zámky spustilo v pondelok druhú etapu obnovy mestských komunikácií. Uzavretá je časť Cyrilometodskej ulice od križovatky s Ulicou M. R. Štefánika po križovatku s Ulicou T. G. Masaryka.

„Okolo obeda sa začne frézovanie vrchnej asfaltovej časti vozovky. Na miestach, kde to bude nutné, budeme opravovať aj obrubníky, dvíhať kanalizačné šachty a vymieňať kanalizačné poklopy,“ informovala radnica.

Nasadenie ťažkých mechanizmov a všetky stavebné práce si vyžadujú úplné uvoľnenie cesty a priľahlých chodníkov. Na autobusovú stanicu je povolený vjazd len z Ulice SNP. Aby sa osobné autá dostali z autobusovej stanice k zdravotnému stredisku a panelákom medzi autobusovou stanicou a Ulicou T. G. Masaryka, bude povolený prejazd vozidiel cez podjazd medzi budovami na začiatku autobusovej stanice. Uzávera Cyrilometodskej ulice potrvá do 20. júna.

V stredu budú rekonštrukčné práce pokračovať frézovaním povrchu vozovky centrálneho mestského okruhu na úseku Várdayho ulica – Česká bašta (od križovatky s Michalskou baštou po križovatku s Komárňanskou ulicou). Uzávera úseku Várdayho ulica – Česká bašta je povolená do 28. júna.

Druhá etapa obnovy povrchu mestských ciest zahŕňa dva úseky Andovskej ulice, Ernestovu baštu, Cyrilometodskú, úsek Riečna – J. Kráľa, druhú časť centrálneho mestského okruhu, Petőfiho ulicu, úsek Björnsonova – Žerotínova – Hradná, Šoltésovej a Bitúnkovú ulicu. Prvá etapa rekonštrukcie ciest mala celkovú plochu takmer 38.000 štvorcových metrov, v druhej obnoví mesto viac ako 44.000 štvorcových metrov.

10.06.2020 TASR

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...