1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Projekt Tabáň v Nitre získal stavebné povolenie, začína sa výstavba

Panelak3Nitra – Spoločnosť Proxenta začala so stavebnými prácami na projekte Tabáň v centre Nitry. Stavebné povolenie nadobudlo právoplatnosť v septembri, práce by mali byť ukončené kolaudáciou vo štvrtom kvartáli 2020, informovala Renata Domčeková z uvedenej spoločnosti.

Podľa jej slov je dopyt po bývaní v rezidencii vysoký, niekoľko desiatok bytov a apartmánov je už predaných či rezervovaných.

Polyfunkčný komplex Tabáň vyrastie na voľnom pozemku oproti súdu v centre Nitry. Okolitú zástavbu tvorí historický kláštorný komplex piaristov s Kostolom sv. Ladislava, ale aj objekty na bývanie a objekty občianskej vybavenosti. Investícia sa bude rozkladať na ploche 10.511 štvorcových metrov.

Objekt bude pozostávať zo šiestich obytných a jedného administratívneho bloku so šiestimi až siedmimi nadzemnými poschodiami a dvoma podzemnými podlažiami. Nachádzať sa v nich bude 243 bytov a apartmánov, administratívne i obchodné priestory a 483 parkovacích miest. Celkové náklady na realizáciu sú vyčíslené na 25 miliónov eur.

05.10.2018 TASR

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...