1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Goodman investuje do výstavby objektu v Košiciach 16 mil.eur

2 euro FinlandBratislava/Košice - Goodman Group na Slovensku stavia na teritóriu Košíc priemyselný objekt s plochou 21.162 m2 pre jedného z celosvetovo najväčších dodávateľov automobilového vybavenia.

Objekt, ktorého výstavba práve prebieha, a ktorý bude obsahovať priemyselné i kancelárske priestory, je najväčším projektom, ktorý je na východnom Slovensku v posledných 18 mesiacoch realizovaný, a bude sa nachádzať v susedstve košického letiska. Túto transakciu dohodla divízia priemyselných nehnuteľností spoločnosti Colliers International. Investícia skupiny Goodman do tejto výstavby je 16 miliónov eur a dokončený objekt bude odovzdaný do piatich mesiacov.

Odborníci predpovedajú, že v Košiciach bude existovať veľký potenciál na ďalší rozvoj. Táto lokalita sa prirodzeným spôsobom mení na zónu, ktorá je atraktívna pre logistické spoločnosti a pre ľahkú priemyselnú výrobu. Celý rad poskytovateľov logistických služieb a prevádzkovateľov ľahkej priemyselnej výroby v pozícii tretích strán už prejavili záujem o túto lokalitu.
V súčasnosti prebiehajú stavebné práce a odovzdanie objektu je naplánované na august 2011.

Spoločnosť Goodman predstavuje integrovaný nehnuteľnostný fond, ktorý vlastní, buduje a spravuje priemyselné a obchodné nehnuteľnosti na európskom kontinente, vo Veľkej Británii a v oblasti Ázie a Tichomoria. Skupina investuje do obchodných zón, kancelárskych budov, priemyselných zón, skladov a distribučných stredísk. Celkovou hodnotou spravovaných aktív vo výške 11,4 miliardy eur a s viac ako 325 spravovanými nehnuteľnosťami je spoločnosť Goodman najväčším majiteľom priemyselných nehnuteľností obchodovaným na austrálskej burze a celosvetovo jedným z najväčších kótovaných správcov špecializovaných fondov.

31.03.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...