1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

VEKA v čase koronavírusu vsádza na digitálne nástroje a využíva virtuálny stánok

pvc windowSpoločnosť VEKA pripravila pre svojich partnerov a zákazníkov virtuálny stánok, v ktorom sa môžu zoznámiť s najnovšími výrobkami v jej produktovom portfóliu.

Reagovala tak na aktuálne opatrenia obmedzujúce pohyb naprieč kontinentom a s nimi spojenú neúčasť na tradičnom nemeckom veľtrhu Fensterbau Frontale 2020, kde v marci plánovala predstaviť svoje produktové novinky.

Spoločnosť VEKA sa ešte pred zavedením prísnych reštrikcií týkajúcich sa súčasnej pandemickej situácie rozhodla nezúčastniť tohtoročného prestížneho veľtrhu okien a dverí Fensterbau Frontale 2020, a to ani v prípadnom náhradnom termíne s ohľadom na bezpečnosť svojich zákazníkov aj zamestnancov. Namiesto tradičného stánku spoločnosť VEKA predstavila virtuálny koncept - https://veka-news.de/rundgang/. Pri návšteve digitálneho stánku, ktorý je pripravený v anglickej a nemeckej jazykovej mutácii, zákazník získa všetky informácie o nových produktoch a inováciách vrátane okenného systému VEKA AluConnect či zdvižne posuvného systému dverí VEKAMOTION 82.
Medzinárodný veľtrh je tradičným miestom pre stretnutia s partnermi a v oknárskom odvetví, kde je tradíciou uzatvárať obchodné dohody a partnerstvá osobne, má nahraditeľnú pozíciu. Vítanou možnosťou, ako v súčasnej situácii nahradiť výpadok medzinárodných odborových veľtrhov, sú moderné digitálne nástroje. Tie začali používať aj firmy alebo jednotlivci, ktorí sa digitalizácii z rôznych dôvodov vyhýbali. VEKA verí, že využívanie digitálnych nástrojov naprieč odborom zmierni ekonomické dopady na jednotlivé firmy a umožní tak aj naďalej fungovať v ustálenom režime – len sa z fyzického sveta presunú do sveta virtuálneho.

"Virtuálny stánok predstavuje naše posilnenie v oblasti digitálnych technológií, ktoré nevnímame len ako východisko z aktuálne nepríjemnej situácie. Digitalizácii sa venujeme dlhodobo - napríklad sme už vyvinuli digitálny preukaz okien s názvom VEKA IPS. Vďaka tomuto riešeniu zákazník len priloží smartfón k čipu nainštalovanému v ráme okna a pomocou aplikácie zistí dôležité informácie o záruke, výrobcovi či rozmeroch okna. Koronavírusové reštrikcie nás a celý oknársky segment samozrejme obmedzujú, ale ako sa hovorí - všetko zlé, je na niečo dobré. A v našom prípade je to fakt, že zavádzame moderné digitálne nástroje ako virtuálny stánok v komunikácii s partnermi a zákazníkmi ešte rýchlejšie ako za bežných okolností, " hovorí Milan Klepsa, hlavný zástupca spoločnosti VEKA pre ČR a SR.

09.06.2020

PREDPLAŤTE SI

220x600 SKA

Nenechajte si ujsť...