1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Trenčianska Konštrukta uzavrela kontrakty za osem miliónov eur

Hands ShakingTrenčianska spoločnosť Konštrukta-Industry zavŕšila svoje obchodné aktivity v poslednom štvrťroku 2010 podpísaním kontraktov na dodávky liniek na výrobu pneumatík do viacerých krajín sveta v celkovom objeme 8 miliónov eur.

 

Ako dnes informovala PR manažérka spoločnosti Zlata Plšková, pre bieloruskú Belšinu dodajú linku na vytlačovanie vnútornej gumy a navíjačky pre vytlačovaciu linku bočníc, obe pre výrobu nákladných pneumatík. Ruským výrobcom v Jaroslavli a Nižnekamsku dodajú vytlačovaciu hlavu na výrobu bočníc, resp. postrekovú kabínu pre osobné plášte.

"V argentínskej firme Fate bude inštalovaná linka na vytlačovanie jadra nákladných plášťov a v juhoafrickom závode Dunlop modernizovaná linka na strihanie nárazníkov osobných plášťov. Indickí výrobcovia, ktorí budujú závody na výrobu nákladných pneumatík v okolí Chennai, taktiež kontrahovali dodávky zariadení so slovenským dodávateľom. Pre JK Tyre dodáme linku na vytlačovanie jadra a pre Apollo časť linky pre vytlačovanie bočníc," ozrejmila Plšková.

Ako dodala, okrem Austrálie pracujú zariadenia spoločnosti Konštrukta-Industry, a.s., na všetkých kontinentoch sveta.

22.12.2010
PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...