1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Skanska rozširuje svoje rady, priberá SkyBau do skupiny

Skanska200703Skupina Skanska posilňuje svoje postavenie na slovenskom stavebnom trhu v oblasti železobetónových a murárskych prác hlavnej stavebnej výroby.

Po ukončených rokovaniach bola podpísaná akvizičná zmluva a Skanska SK a.s. sa stala 100%-ným vlastníkom SkyBau s.r.o Žilina. Slávnostným podpisom Memoranda o spolupráci dňa 7.12.2010 sa ukončil akvizičný proces.

Stavebná spoločnosť SkyBau sa stáva členom skupiny Skanska. Naďalej bude pôsobiť na trhu pod svojím menom ako samostatná výrobná kapacita pod vedením pôvodných členov manažmentu, majiteľov a konateľov Ing. Miroslava Trnovského a Ing. Petra Janíčka.

„Táto akvizícia je ďalším krokom posilňujúcim naše postavenie nielen na slovenskom trhu ale aj v Čechách a susediacich krajinách strednej Európy v oblasti železobetónových konštrukcií a kompletných dodávok hlavnej stavebnej výroby. Takáto kapacita a predpoklad jej ďalšieho rozvoja nám najviac chýbali hlavne v pozemnom staviteľstve,“ potvrdil generálny riaditeľ Skanska SK a.s. Ing. Tibor Kočvara.

„Pre manažment i našich pracovníkov je cťou a veľkou výzvou možnosť začleniť sa do veľkej skupiny Skanska.

PREDPLAŤTE SI

220x600 SKA

Nenechajte si ujsť...