1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Predsedom predstavenstva spoločnosti je o 1. júla 2012 Jean-Luc Rupp

eustream-logo1Bratislava - Predsedom predstavenstva spoločnosti eustream, a. s., sa 1. júla 2012 stal Jean-Luc Rupp. V súlade s princípom pravidelnej rotácie na pozícii predsedu vystriedal na jeden rok na najvyššom poste v spoločnosti Gunnara Löwensena. V dozornej rade nahradil Thierry Kalfon súčasného podpredsedu Christiana Janzena. Informoval o tom hovorca spoločnosti Vahram Chuguryan.

Jean-Luc Rupp sa narodil v roku 1957 v meste Thionville vo Francúzsku. Po ukončení inžinierskeho štúdia v odbore elektrotechnika a strojárstvo na Vysokej škole v Nancy nastúpil do Gaz de France (v súčasnosti GDF Suez). Do Eustreamu prišiel zo spoločnosti Nafta, a. s., kde od roku 2009 striedavo pôsobil ako predseda a podpredseda predstavenstva.

Spoločnosť eustream, a. s., je slovenský prevádzkovateľ prepravnej siete s celkovou dĺžkou 2270 km a prepravca zemného plynu s kapacitou prepravnej siete viac ako 90 miliárd m3/rok. K jeho obchodným partnerom patria medzinárodné energetické spoločnosti.

02.07.2012 (TASR - Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...