1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Peter Bečár sa stal Managing Directorom P3 pre strednú a východnú Európu, Peter Jánoši bol menovaný na pozíciu Country Head P3 pre Slovensko

Peter BecarBratislava – Spoločnosť PointPark Properties (P3), špecializovaný investor, developer a správca priemyselných nehnuteľností, menovala Petra Bečára Managing Directorom P3 pre strednú a východnú Európu.

Na novovytvorenú pozíciu Country Head Slovakia nastúpil Peter Jánoši. Ten bude mať na starosti ďalší rast a rozvoj aktivít P3 na Slovensku.

Peter Bečár (32) vyštudoval strategický management na Univerzite Komenského v Bratislave. Podnikaniu sa venuje od svojich 18 rokov, kedy založil spoločnosť WebCom Ltd., a neskôr i firmu Comsultia Ltd. Vďaka svojej znalosti slovenského trhu bol od roku 2007 zodpovedný za vybudovanie pobočky P3 v Bratislave, kde začínal ako obchodný riaditeľ a následne zastával post výkonného riaditeľa pre Českú republiku a Slovensko. V novej funkcii bude zodpovedný za vedenie a rozvoj spoločnosti P3 v celej strednej a východnej Európe.
Je slobodný, hovorí po anglicky a čiastočne po nemecky. Medzi jeho záľuby patrí cestovanie, šport a hudba.

Peter Jánoši (34) vyštudoval Právnickú fakultu Masarykovej univerzity v Brne. Svoju profesijnú dráhu začal v notárskej kancelárii v Bratislave a neskôr sa začal venovať oblasti komerčných nehnuteľností. V spoločnosti CBRE sa špecializoval na poradenstvo v oblasti priemyselných nehnuteľností, bol zodpovedný za správu realitného portfólia firmy Exxon Mobil na Slovensku, v Českej republike a v Maďarsku a podieľal sa na predaji a prenájme radu významných priemyselných a logistických projektov. V P3 pôsobí od roku 2012 a venuje sa predovšetkým akvizíciám a realizácii nových projektov. V novej funkcii bude zodpovedný za rozvoj a vedenie spoločnosti P3 v rámci Slovenska.
Je slobodný, hovorí po anglicky. Medzi jeho záľuby patrí cestovanie, potápanie a snowboarding.

Rozvoj tímu P3 je v súlade s plánovanou expanziou aktivít spoločnosti, ktorú umožnila nedávna akvizícia spoločnosti privátnymi investormi TPG a Ivanhoé Cambridge na začiatku októbra minulého roku. Obidve spoločnosti sa v rámci tejto transakcie zaviazali poskytnúť kapitál pre posilnenie pozície P3 a podporu jej ďalšieho rastu.

09.01.2014

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...