1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

P3 vymenovala Jakuba Pelikána na pozíciu Head of Development Českej republiky

jakub pelikanBratislava – Spoločnosť P3, vlastník, developer a správca európskych priemyselných nehnuteľností, vymenovala Jakuba Pelikána na pozíciu Head of Development pre Českú republiku.

Jakub Pelikán bude mať v P3 na starosti výstavbu nehnuteľností na mieru a ďalší rozvoj logistických parkov v portfóliu P3 Logistic Parks v Českej republike.

Spoločnosť P3 sa v minulom roku vďaka akvizíciám stala jedným z najväčších poskytovateľov logistických a priemyselných nehnuteľností v Európe. V Českej republike P3 aktuálne vlastní 14 logistických parkov a pozemky s možnosťou výstavby ďalších 240 000 m2 priemyselných nehnuteľností. „V P3 som našiel veľkú výzvu pre svoj ďalší profesijný rast. Dynamický rozvoj spoločnosti nielen v Českej republike, ale i v širšom kontexte celej Európy je pre mňa prísľubom, že budem môcť zúročiť svoje skúsenosti v odbore a prispieť k ďalšiemu rastu P3,“ hovorí Jakub Pelikán.

Jakub Pelikán (40) vyštudoval Jihočeskou univerzitu a postgraduálne štúdiá absolvoval na americkej West Chester University of Pennsylvania. Do P3 prichádza zo spoločnosti Goodman Czech Republic and Slovakia, ktorú viedol štyri roky a bol zodpovedný za jej aktivity v Českej republike a na Slovensku. Päť rokov pracoval v spoločnosti ProLogis Czech Republic Management na pozícii Market Officer a Vice President pre Českú republiku a Slovensko. Jakub Pelikán rovnako pôsobil v spoločnosti Jones Lang LaSalle, kde mal na starosti oddelenie priemyselných nehnuteľností v Českej republike a na Slovensku.

„Jakuba Pelikána veľmi dobre poznám. Developmentu sa venuje celú svoju profesionálnu kariéru a má za sebou výborné výsledky predovšetkým v oblasti rozvoja portfólia priemyselných nehnuteľností. Veľmi sa teším na ďalšiu spoločnú prácu, ktorá verím, ešte ďalej posilní i dobré meno P3,“ uviedol Tomáš Míček, riaditeľ P3 pre Českú republiku.

Jakub Pelikán je ženatý a má tri deti. Hovorí anglicky a francúzsky a dorozumie sa aj nemecky. Medzi jeho záľuby patrí bežecké a zjazdové lyžovanie a vytrvalostný beh.

21.01.2015

PREDPLAŤTE SI

220x600 SKA

Nenechajte si ujsť...