1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Novým šéfom Volkswagenu Slovakia bude Albrecht Reimold

albrecht-reimoldBratislava - Novým predsedom predstavenstva spoločnosti Volkswagen Slovakia sa od 1. februára 2012 stane Albrecht Reimold (50).

Na poste šéfa tak nahradí Andreasa Tostmanna (49), ktorý k 1. decembru 2011 prechádza na pozíciu člena predstavenstva pre výrobu automobilky Seat v Barcelone.

Po ukončení Odbornej vysokej školy v Heilbronne začal Reimold s titulom inžiniera profesijnú dráhu v automobilke Audi. V októbri 1993 prevzal vedenie jednej zo zvarovní a následne v máji 1998 vedenie oblasti nového výrobného segmentu Audi A2.

Od septembra 2002 viedol Reimold plánovanie výroby pre modely radu Audi A6 a Audi A8, ako aj pre športové vozidlo R8. Medzinárodné skúsenosti získal v rámci kompetencie pre oblasť plánovania výroby v Číne a Indii.

Od 1. januára 2009 pôsobí Albrecht Reimold na pozícii vedúceho závodu Audi v Neckarsulme. Spolu s funkciou predsedu predstavenstva bude vo Volkswagene Slovakia zodpovedný aj za oblasť techniky.

22.10.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...