1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Novým generálnym riaditeľom spoločnosti Eustream bude Miloš Pavlík

eustream-logo1Bratislava - Novým generálnym riaditeľom (GR) spoločnosti Eustream bude od 27. mája 2013 Miloš Pavlík. Rozhodlo o tom predstavenstvo spoločnosti. Súčasný GR Pavol Janočko odchádza  na vlastnú žiadosť.

V spoločnosti zostáva ako poradca predstavenstva. Informoval o tom hovorca Vahram Chuguryan.

Miloš Pavlík vyštudoval odbor ekonomika a riadenie chemického priemyslu na Slovenskej technickej univerzite v Bratislave. Po ukončení štúdia absolvoval viacero odborných a manažérskych stáží a kurzov v Európe a v USA. Ako šéf obchodu v spoločnosti Eustream riadil v rokoch 2006 až 2010 kontraktáciu prepravných kapacít, uplatňovanie regulačnej legislatívy, ako aj prevádzku komerčného dispečingu. V januári 2011 sa stal riaditeľom sekcie korporátnych záležitostí.

Eustream, a. s., je prevádzkovateľ prepravnej siete a prepravca zemného plynu s kapacitou prepravnej siete viac ako 90 miliárd m3/rok s celkovou dĺžkou potrubných systémov 2270 km.

22.05.2013 (TASR - Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...