1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Nový obchodný manažér DHL Freight SK

Jakub TillingerPrepravná a logistická spoločnosť DHL Freight má nového Business Development, Marketing and Sales Directora pre Slovensko.

Funkciu od februára zastáva Jakub Tillinger, ktorý do spoločnosti nastúpil v septembri 2012 na pozíciu Key Account Managera. Jakub má z oblasti logistiky i obchodu dlhoročné skúsenosti, keďže v minulosti pôsobil v obchodných funkciách v spoločnostiach Ewals Cargo Care a DB Schenker a tiež na pozícii Country Managera v spoločnosti Transports Norbert Dentressangle.

V DHL Freight bude zodpovedný nielen za riadenie obchodného tímu a podporných funkcií, ale aj za starostlivosť o vybraných top klientov zo strojárskeho, automobilového, spotrebného a FMCG sektora. Vo svojej novej funkcii sa chce zamerať predovšetkým na rozvoj obchodného tímu a na zvyšovanie úspešnosti predaja kľúčových produktov firmy. „Jediný boss vo firme je zákazník. Ten vie vyhodiť z firmy všetkých od generálneho riaditeľa až po disponenta, už len tým, že začne svoje peniaze mínať u konkurencie. DHL urobí všetko preto, aby zákazníci svoje peniaze míňali u nás“, hovorí Jakub.

Od februára 2014 bol taktiež vymenovaný do funkcie Global Key Account Managera, kde bude mať na starosti rozvoj niektorých klientov z oblasti spotrebného priemyslu na európskej úrovni.

14.03.2014

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...