1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Nový manažér pre Gerlach European Customs Services

Milan OlejarNeutrálny colný agent, Gerlach European Customs Services, spol. s r.o., má nového Area Managera. Je ním Milan Olejár, ktorý bude zodpovedať za rozvoj a riadenie spoločnosti na slovenskom trhu.

Milan Olejár má ukončenú Baťovu univerzitu v Zlíne a v colnej i daňovej oblasti má rozsiahle skúsenosti, keďže v minulosti pôsobil na Colnom riaditeľstve SR ako zástupca riaditeľa colného oddelenia a vedúci oddelenia colného dohľadu a zároveň sa venoval trénerskej a konzultantskej činnosti v oblasti colnej deklarácie pre medzinárodné organizácie, obchodné komory, či viaceré súkromné spoločnosti. Pôsobil tiež v spoločnostiach Emerson a PCA Slovakia, kde mal okrem iného na starosti auditovanie a kontrolu colných postupov.

Na svojej súčasnej pozícii v spoločnosti Gerlach sa chce zamerať na rozšírenie ponuky služieb na slovenskom trhu a posunutie spoločnosti do pozície lídra v oblasti colnej deklarácie,  poskytujúceho prvotriedne služby a rozsiahle know how širokej škále klientov pôsobiacim v rámci i mimo EU -  výrobným firmám, importérom, exportérom, logistickým a prepravným spoločnostiam. “Tento rok sme rozšírili team colných deklarantov a  práve otvárame novú kanceláriu, klienti nás teda okrem Bratislavy a Źiliny už nájdu aj v Košiciach. Verím, že aj tento krok nám pomôže zvýšiť konkurencieschopnosť a tiež význam slovenskej pobočky v rámci medzinárodnej siete kancelárií Gerlach” hovorí Milan Olejár.

15.05.2013

PREDPLAŤTE SI

220x600 SKA

Nenechajte si ujsť...