1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Novou generálnou riaditeľkou SIEA sa stala Svetlana Gavorová

gavorova2Bratislava - Šéf Ministerstva hospodárstva (MH) SR Tomáš Malatinský (nominant Smer-SD) menoval na základe výberového konania do funkcie generálnej riaditeľky Slovenskej inovačnej a energetickej agentúry (SIEA) Svetlanu Gavorovú.

"V rokoch 2010 až 2012 bol poverený riadením agentúry súčasný ekonomický riaditeľ Ivan Drobný, ktorého nová generálna riaditeľka vystriedala 11. júna 2012. Svetlana Gavorová má niekoľkoročnú prax v advokácii. V období 2007 až 2010 pôsobila na poste generálnej riaditeľky Slovenskej agentúry pre cestovný ruch," informovala riaditeľka odboru komunikácie SIEA Katarína Antalová.

Prioritou nového vedenia Slovenskej inovačnej a energetickej agentúry je podpora jej odbornej činnosti, spolupráca s dotknutými rezortmi v aktuálnych a nových témach a príprava agentúry pre nové programové obdobie.

Slovenská inovačná a energetická agentúra je príspevková organizácia MH SR pôsobiaca v oblasti energetiky a inovácií. SIEA prevádzkuje monitorovací systém efektívnosti pri využívaní energie a je zároveň aj implementačnou agentúrou v rámci Operačného programu Konkurencieschopnosť a hospodársky rast.

15.06.2012 (TASR - Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...