1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Miroslav Kot generálnym riaditeľom Dalkie na Slovensku

Dalkia logoDoterajší obchodný riaditeľ Miroslav Kot je od 1. decembra 2014 viesť aktivity Dalkie na Slovensku.

Vo funkcii generálneho riaditeľa nahradil Vincenta Barbiera, ktorý sa stal Country Managerom pre Dalkiu v Českej republike a Slovenskej republike. V. Barbier zostáva predsedom predstavenstva Dalkia a.s.

Miroslav Kot absolvoval  Université Libre de Bruxelles a po ukončení štúdia pôsobil v oblasti marketingu. Od roku 2004 pracoval v centrále skupiny Veolia Environnement v Paríži, neskôr sa začlenil do energetickej divízie skupiny Dalkia na Slovensku. V roku 2009 bol vymenovaný za člena predstavenstva spoločnosti, a zároveň do funkcie finančno-administratívneho riaditeľa. Od marca 2013 zastával funkciu obchodného riaditeľa skupiny Dalkia na Slovensku.
Miroslav Kot je ženatý a má 2 deti.

O Dalkii
Dalkia pôsobí na Slovensku od roku 1993. Hlavným predmetom jej činnosti je správa tepelnotechnických zariadení, poskytovanie služieb priemyselným klientom a navrhovanie efektívnych energetických riešení. V súčasnosti spoločnosť zamestnáva viac ako 800 zamestnancov a dodáva teplo pre obyvateľov 27 miest a obcí. Svoje zastúpenie prostredníctvom dcérskych spoločností má v Bratislave, Senci, Vrábľoch, Brezne, Lučenci, Žiari nad Hronom, Poprade, Kráľovskom Chlmci a v Košiciach. V roku 2005 sa stala zakladateľom a hlavným akcionárom spoločnosti SLOVEO a.s., ktorá poskytuje komplexné služby na zabezpečenie prevádzky automobilového závodu PSA Peugeot Citroën v Trnave.

06.12.2014

PREDPLAŤTE SI

220x600 SKA

Nenechajte si ujsť...