1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Miriana Opitz je novou vykonnou riaditelkou Daikin ACE-Slovakia

Mirjana  Opitz DaikinBratislava - Od 1. mája 2016 je novou výkonnou riaditeľkou slovenskej pobočky spoločnosti Daikin Airconditioning Central Europe  Mirjana Opitz.

Mirjana Opitz pôsobí v Daikin Central Europe od novembra 2007. Od roku 2010 na manažérskych pozíciách zodpovedala za product management a business development. Svoju kariéru začala ako marketingová manažérka v spoločnosti Isosport Verbundbauteile GmbH. „Na manažovanie slovenského tímu sa veľmi teším. Mám rešpekt pred touto výzvou, no čo najviac sa budem snažiť zúročiť svoje doterajšie skúsenosti i podporu dobre fungujúcich kolegov,“ hovorí Mirjana Opitz.

M. Opitz je absolventkou University of Applied Siences v odbore medzinárodných vzťahov. V súčasnosti študuje v programe Executive MBA na Danube University Krems. Hovorí plynule po nemecky, anglicky a chorvátsky.

Daikin je popredný svetový výrobca zariadení HVAC (vykurovanie, vetranie a klimatizácia), vrátane riešení tepelných čerpadiel a chladenia. Poskytuje inovatívne riešenia riadenia vnútornej klímy špičkovej kvality rezidenčným, komerčným aj priemyselným zákazníkom. Spoločnosť Daikin Central Europe  funguje od roku 1999 ako regionálne sídlo pre 15 krajín strednej a východnej Európy (CEE). Približne 180 zamestnancov zo šiestich pobočiek v Brunn am Gebirge, Prahe, Bratislave, Budapešti, Záhrebe a Bukurešti sa stará o predaj a servis všetkých produktov značky Daikin v Albánsku, Rakúsku, Bosne a Hercegovine, Bulharsku, Chorvátsku, Českej republike, Maďarsku, Kosove, Macedónsku, Čiernej Hore, Moldavsku, Rumunsku, Srbsku, Slovensku a Slovinsku.

01.06.2016

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...