1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Heineken Slovensko má nového generálneho riaditeľa

heineken logo 1Bratislava – Na pozíciu generálneho riaditeľa spoločnosti Heineken Slovensko nastúpi od 1. apríla Odin Goedhart. Nahradí Door Plantenga, ktorá sa stane generálnou riaditeľkou pre región západnej Európy.

Vymenovaný O. Goedhart pochádza z Holandska a na svoju novú pozíciu prichádza z postu generálneho riaditeľa spoločnosti Heineken v Českej republike. Informoval TASR hovorca spoločnosti Sergej Danilov.

Ako uviedol, Odin Goedhart prináša do spoločnosti bohaté 18-ročné skúsenosti z rôznych pozícií, najmä v oblasti riadenia výroby a korporátneho marketingu. V roku 2001 začal pôsobiť v regióne strednej a východnej Európy, keď sa stal Supply Chain riaditeľom spoločnosti Brau Union v Maďarsku, a v roku 2006 riaditeľom Supply Chain celého stredoeurópskeho regiónu. V roku 2010 sa presunul na britské ostrovy a zodpovedal za výrobu piva a cideru vo Veľkej Británii, ako aj za vedenie pivovaru Cork v Írsku.

Na začiatku roka 2014 sa Odin Goedhart vrátil späť do strednej Európy, kde sa stal generálnym riaditeľom spoločnosti Heineken v Českej republike.

03.04.2014  TASR

PREDPLAŤTE SI

220x600 SKA

Nenechajte si ujsť...