1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Franz Nigitz je novým generálnym riaditeľom závodu ZKW Slovakia v Krušovciach

franz nigitzDI Franz Nigitz (51) preberá vedenie závodu ZKW Slovakia v Krušovciach. Nigitz doteraz zastával v ZKW pozíciu riaditeľa korporátnych nákupov, kam prišiel zo spoločnosti Magna.

V Manga Group pracoval ako riaditeľ pre nákup a riadenie kvality. V minulosti nadobudol Nigitz vzácne odborné zručnosti v oblasti verejného obstarávania v spoločnosti Siemens Mobility. Nigitz na pozícii vystriedal Willema van der Weijdena, ktorý zo spoločnosti odišiel na vlastnú žiadosť.

Jednou z dôležitých úloh Franza Nigitza bude zabezpečenie nepretržitých dodávok OEM zákazníkom a ďalší rozvoj fabriky. Pri realizácii aktivít a stanovených cieľov  aplikuje Franz Nigitz rozsiahle skúsenosti v oblasti automobilového priemyslu. Po ukončení štúdií so strojársko-ekonomickým zameraním pôsobil v Siemens Mobility v rokoch 1994 – 2000, neskôr aj na pozícii riaditeľa nákupov. Od roku 2000 pracoval vo viacerých spoločnostiach skupiny Magna Group v oblasti nákupu, logistiky a kontroly kvality.

Nový generálny riaditeľ závodu ZKW Slovakia získal množstvo skúseností aj počas niekoľkoročných pracovných pobytov v USA a Nemecku. V ZKW Slovakia na Nigitza čakajú viaceré výzvy: „Medzi moje najdôležitejšie úlohy bude patriť ďalšia optimalizácia výroby a využitie silných stránok vyplývajúcich z našej lokalizácie,“ hovorí o prvých krokoch vo funkcii Nigitz.

23.11.2016

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...