1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Alena Fratričová novou posilou spoločnosti Dachser Slovakia

Alena Fratricova DachserAlena Fratričová nastúpila na pozíciu HR Managera v spoločnosti Dachser Slovakia a.s. Venovať sa bude riadeniu HR procesov a  HR agendy pre spoločnosť Dachser na celom Slovensku.

Alena Fratričová vyštudovala Fakultu podnikového manažmentu na Ekonomickej univerzite v Bratislave. V priebehu svojej kariéry získala mnoho skúseností v oblasti poradenstva a ľudských zdrojov. Pred nástupom do spoločnosti Dachser Slovakia a.s. pôsobila na pozícii konzultanta s hlavným zameraním na HR management v spoločnosti M.C. TRITON Slovakia, spol. s r.o.

„Spoločnosť Dachser pôsobí na náročnom trhu v oblasti logistiky. Toto dynamické prostredie je pre mňa lákavé a verím, že tu zužitkujem svoje doterajšie skúsenosti. Z vlastnej praxe viem, že poskytovanie HR služieb prináša požadovaný efekt vtedy, ak dbá na vyváženosť výkonovej a vzťahovej stránky. Preto bude pre mňa do budúcnosti výzvou poskytovať HR služby tak, aby ľudia nielen podávali zodpovedajúci výkon, ale zároveň  sa cítili byť súčasťou rodinnej firemnej kultúry,“ povedala Fratričová.   

Alena Fratričová hovorí anglicky a nemecky. K jej koníčkom patrí literatúra, lyžovanie a návšteva kultúrnych podujatí.

11.09.2013

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...