1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Náklady na MS v hokeji sa majú mestám vrátiť v podobe nových investícií

Bratislava - Investície do blížiacich sa Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji by sa mali mestám vrátiť aj v podobe nových investícií.

Na včerajšom diskusnom fóre HN Clubu sa na tom zhodli predstavitelia dvoch najväčších miest na Slovensku, Bratislavy a Košíc.

"Okrem príjmu z dane za ubytovanie mesto Bratislava žiadne iné príjmy zo šampionátu neočakáva. Napriek tomu, že vynaloží 56 miliónov na rekonštrukciu štadióna a ďalšie peniaze na reklamnú kampaň. My však veríme, že sa nám to vráti v dlhodobejšom horizonte a že nám majstrovstvá pomôžu," uviedol primátor hlavného mesta Milan Ftáčnik.

Rovnaké očakávania má aj mesto Košice. "Našim cieľom je, aby business návštevníci spomínali na tie emócie, ktoré tam zažijú a na prostredie, ktoré im vytvoríme. Chceme, aby na to spomínali v dobrom a následne sme mohli očakávať sekundárny prínos, či už v podobe investícií, alebo inou formou," konštatoval viceprimátor Košíc Ladislav Lazár.

31.03.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...