1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

SSD ruší všetky plánované práce na energetických zariadeniach

Electricity energyŽilina – Krízový štáb Stredoslovenskej distribučnej (SSD) rozhodol v súvislosti so šírením nového koronavírusu o zrušení všetkých plánovaných prác na energetických zariadeniach až do odvolania. Informoval o tom hovorca spoločnosti Miroslav Gejdoš.

Vysvetlil, že odberateľom nebude prerušená dodávka elektriny z dôvodu žiadnych plánovaných údržbových či investičných prác. "Energetici sa tak chcú plne sústrediť na zachovanie plynulej a bezpečnej distribúcie elektrickej energie v tejto zložitej situácii. Prípadné poruchy budú, pochopiteľne, odstraňovať naďalej," uviedol Gejdoš.

"Elektrikári, ktorí sa budú pohybovať v teréne, by už mali mať k dispozícii potrebné ochranné prostriedky vrátane respirátorov. Stretávanie sa zamestnancov v rámci spoločnosti či s ľuďmi z externého prostredia sa zúžilo na nevyhnutné minimum," doplnil.

SSD podľa neho vyzýva všetkých zákazníkov, aby v prípade potreby komunikovali s jej zamestnancami výhradne elektronicky, telefonicky alebo poštou. "Zákaznícke služby zatiaľ naďalej prijímajú a vybavujú všetky distribučné žiadosti. Vzhľadom na prísne opatrenia však môže ich riešenie trvať dlhšia ako štandardne. SSD preto žiada o pochopenie a trpezlivosť," podotkol Gejdoš.

"Poruchová linka 0800 159 000 aj zákaznícka linka 0850 166 007 sú v bežnej prevádzke. Zákaznícke služby môžu odberatelia kontaktovať aj na e-mailovej adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.," uzavrel hovorca spoločnosti.

25.03.2020 TASR

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...