1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Seraphim Solar dostáva z Vietnamu objednávku na moduly s výkonom 80 MW

Solar panels1Changzhou - Jiangsu Seraphim Solar System Co., Ltd. (ďalej len „Seraphim") nedávno podpísala novú prelomovú dohodu o dodávke pre dva samostatné fotovoltické projekty vo Vietname spolu v objeme 80 MW.

Solárne farmy sú spoločným podnikom firmy AMI Renewables z Vietnamu a AC Energy z Filipín. Spoločnosť Seraphim odsúhlasila dodanie fotovoltických modulov, ktoré majú vstúpiť do prevádzky koncom apríla 2019.  Prvá objednávka sa vzťahuje na moduly s výkonom 30 MW pre solárnu farmu BMT v regióne Ea Phe a Krong Puk, okrese Krong Pac, provincii Dak Lak a druhá na moduly s výkonom 50 MW pre solárnu farmu KH v regióne Cam An Nam, okrese Cam Lam, provincii Khanh Hoa. Oba projekty buduje spoločnosť ERS Energy Sdn Bhd, jeden z popredných regionálnych EPC dodávateľov v Juhovýchodnej Ázii so sídlom v Kuala Lumpur, Malajzii.

„Je pre nás cťou, že sa stávame výlučným dodávateľom modulov pre tieto vlajkové projekty," uviedol Polaris Li, generálny manažér spoločnosti Seraphim. „Ide o prvý projekt firmy Seraphim vo Vietname a ďalšie sú na ceste. Vietnam v súčasnosti predstavuje najväčší fotovoltický trh v Juhovýchodnej Ázii a úspech Seraphimu v týchto projektoch bude určujúci pre nastavenie latky do budúcnosti."

„Sme veľmi radi, že môžeme s firmou Seraphim spolupracovať," uviedol Jonathan Kan, generálny riaditeľ spoločnosti ERS Energy Sdn Bhd. „Profesionalita a ochota komunikovať o kľúčových bodoch projektu je u tejto spoločnosti veľmi vysoká. Seraphim už má za sebou inštaláciu modulov s výkonom viac ako šesť gigawattov v rôznych častiach sveta, veríme preto, že táto spolupráca prinesie úspech aj Vietnamu," pokračovať.

22.11.2018 TASR

PREDPLAŤTE SI

220x600 SKA

Nenechajte si ujsť...