1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Veľtrh ELO SYS 2017 po prvýkrát v Nitre

EloSys 8 2016V poradí už 23. ročník medzinárodného veľtrhu ELO SYS sa bude prvýkrát konať v termíne 23. až 26. mája 2017 na výstavisku v Nitre súčasne s Medzinárodným strojársky veľtrhom.

Spoločnosť EXPO CENTER a.s., Trenčín, organizátor veľtrhu ELO SYS, sa na tom dohodla so štátnym podnikom agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO.

Tento projekt spoločnej prezentácie dvoch samostatných technických veľtrhov má plnú podporu Ministerstva hospodárstva SR. Súhlasné stanoviská vyjadrili aj profesijné zväzy, ktoré tak ako po iné roky svojou odbornou pomocou prispievajú k zabezpečeniu kvalitného sprievodného programu.

Slovenský elektrotechnický zväz - Komora elektrotechnikov Slovenska sa tradične predstaví v panelovej diskusii zameranej na témy ako Všeobecné smerovanie technickej normalizácie v SR (Ing. Vladimír VRÁNSKY, prezident SEZ-KES), Aktuálne informácie z oblasti technickej normalizácie a legislatívy v elektrotechnike (doc. Ing. Ivan BOJNA, PhD., STU FEI v Bratislave), Zatepľovanie objektov a bleskozvody (Tibor Hanko, člen prezídia SEZ-KES) a ATN® technické normy – technické riešenia pre budúcnosť (Ing. František GILIAN, generálny sekretár APPO SR).      

Fakulta špeciálnej techniky Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne pripravuje sekciu prednášok na aktuálne témy v odbore.

Organizátori veľtrhu ELO SYS po dohode s organizátormi veľtrhu MSV zaradili spoločne do sprievodného programu širšie koncipovanú konferenciu pre elektrotechnikov ELECTRON 2017, zameranú  na montáž a údržbu elektrických zariadení. V rámci konferencie odznejú prednášky - Bezpečnosť technických strojových zariadení po zásadných úpravách v inštaláciách, riadení (David Sárka, inšpektor EZ, STR, TI SR, a.s. Nitra), Niektoré záludnosti pri vykonávaní revízií jednoúčelových zariadení a vo zvláštnych priestoroch (Ing. Miloslav Valena, súdny znalec v odbore elektrotechnika, podpredseda Únie súdnych znalcov ČR, člen TNK 22 pri Úrade pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo v ČR), Novinky v meracej technike do prevádzky aj pre revíznych technikov (Ing. Jiří Ondřík, produktový manažér testovacích a meracích prístrojov, GHV Trading s.r.o.), LED svietidlá, ich výber a použitie vhodného riadenia (Ing. Július Száraz, C.E.O. Leader Light s.r.o.), Ochrana LED svietidiel proti prepätiu (Ing. Jozef Černička Csc., konateľ spoločnosti KIWA sk, s.r.o.) a Uzemnenie, vyrovnanie potenciálov a ochrana pred dotykovým a krokovým napätím (Ing. Jozef Daňo, obchodno-technický manažér OBO Bettermann, s.r.o.).

Aj tento rok si mládež môže otestovať svoje vedomosti a praktické zručnosti počas Celoslovenského finále technickej súťaže mladých technikov, ktorú organizuje Slovenská spoločnosť elektronikov Bratislava.

Už teraz vieme, že na tohtoročnom veľtrhu sa predstavia mnohé firmy s tradičnou účasťou ako ControlSystém, Dehn, Enersys, Efen, Jablotron, Marpex, Megger, Sprecher, SIEA, Tesla Stropkov, TMV SS, ZPA Nová Paka, V-systém elektro, ale aj množstvo nových – AQ electronic, Helios light, Kobold, KBH a iné. Po prestávke sa budú na ELO SYSe prezentovať spoločnosti Elmart, Elmax, GkW, Orgeco, Sez Krompachy, SEZ Dolný Kubín, Proelektro, Thonauer.

Nepremeškajte aj vy jedinečnú príležitosť. Prvá spoločná prezentácia veľtrhov MSV a ELO SYS sa bude konať v termíne 23. - 26. 5. 2017 na výstavisku v Nitre.

Viac informácií nájdete na www.elosys.sk

04.05.2017

PREDPLAŤTE SI

220x600 SKA

Nenechajte si ujsť...