1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

TV a audio inovácie od LG získali prestížne ocenenia na výročnom udeľovaní cien EISA

lg logo2Bratislava - Spoločnosť LG Electronics (LG) bola za svoje vynikajúce produkty z kategórie home entertainment opäť ocenená asociáciou Expert Imaging and Sound Association (EISA).

EISA je najväčšia redakčná organizácia pre spotrebnú elektroniku na svete, zastúpená 55 publikáciami v 29 krajinách.

Tento rok boli na odovzdávaní cien EISA Awards ocenené štyri LG produkty - modely LG OLED TV (model OLED65E9), LG NanoCell TV (model 65SM9010), LG Soundbar (model SL8Y) a  LG XBOOM Go (model PK7). Porota ich vybrala na základe vynikajúceho výkonu, inovatívneho dizajnu a vysokej hodnoty pre spotrebiteľa.

Televízor LG OLED AI ThinQ bol ocenený ako najlepší prémiový OLED televízor, za čo získal cenu EISA BEST PREMIUM OLED TV 2019-2020. Televízory LG OLED  tak obsadili najvyššie priečky v tejto kategórii už ôsmy rok po sebe. Tohtoročný víťaz prestížnej ceny iF Design Award, 65-palcový televízor série E, je poháňaný inteligentným procesorom α (Alpha) 9 druhej generácie. Pokročilý čip ponúka zvýšenú kvalitu obrazu a zvuku, vylepšenú pomocou umelej inteligencie. Čip stavia na nekonečnom kontraste a presnom farebnom podaní obrazu, ktorým je technológia OLED spoločnosti LG známa. Porotcovia asociácie EISA ocenili dokonalý dizajn modelu OLED 65E9, ktorý využíva priehľadné sklo na vytvorenie ilúzie vznášajúce sa obrazovky vo vzduchu, čo robí z televízie atraktívny doplnok do akéhokoľvek priestoru.

Televízor LG NanoCell AI ThinQ získal cenné ocenenie EISA SMART HOME TV 2019-2020 za ohromujúci vizuálny a zvukový výkon. Vďačí za to technológii zobrazenia NanoCell, Full Array Local Dimming (Falda) a inteligentnému procesoru α7 Gen 2. Porota EISA bola ohromená vylepšeným používateľským prostredím a absolútnym pohodlím poskytovaným platformou umelej inteligencie LG AI ThinQ, spoločne s hladkou integráciou služieb Google Asistent a Alexa od Amazonu.

LG Soundbar a prenosný reproduktor LG XBOOM Go zvíťazili v kategóriách EISA SOUNDBAR 2019-2020 a EISA MOBILE SPEAKER 2019-2020, a to vďaka výnimočnej kvalite zvuku. Tá je výsledkom spolupráce LG so spoločnosťou Meridian, renomovaným britským dodávateľom špičkovej zvukovej techniky.

"Je nám cťou, že naše inovatívne vizuálne a zvukové produkty boli asociáciou EISA uznané ako rešpektované a dôveryhodné," povedal Brian Kwon, prezident spoločnosťou LG pre mobilnú komunikáciu a domácu zábavu. "Budeme aj naďalej rásť a využívať naše nepretržité investície do inovácií, aby sme zákazníkom naďalej prinášali inteligentné riešenia domácej zábavy, ktoré zlepšujú ich život.”

25.09.2019

PREDPLAŤTE SI

220x600 SKA

Nenechajte si ujsť...