1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Spoločnosť Huawei načrtáva inovatívne riešenia pre novú éru digitalizácie

huawei logoPARÍŽ - Na podujatí HUAWEI CONNECT 2022 v Paríži predstavila spoločnosť Huawei sériu inovatívnych riešení infraštruktúry, ktoré sú určené na riešenie výziev v oblasti digitalizácie novej generácie.

Na tomto vlajkovom podujatí so zameraním na odvetvie informačných a komunikačných technológií (IKT) sa uskutočnila séria prezentácií, v ktorých sa podrobne skúmali takéto výzvy a to, ako môžu inovácie spoločnosti Huawei reagovať na potreby tohto odvetvia.

David Wang, výkonný riaditeľ predstavenstva spoločnosti Huawei a predseda riadiacej rady pre infraštruktúru IKT, vo svojom hlavnom prejave zdôraznil, že 5.5G bude kľúčovým míľnikom na našej ceste k inteligentnému svetu.

Pán Wang poznamenal: „Ak chceme dosiahnuť inteligentný svet, musíme naďalej tvrdo pracovať. Éra 5.5G je na tejto ceste dôležitým míľnikom, ktorý nemôžeme zmeškať. V ére 5.5G budeme potrebovať všadeprítomné prostredie s rýchlosťou 10 Gbit/s, inteligentné a vysokokvalitné plánovanie výpočtov, vysoko autonómne siete L4, služby Cloud Native 2.0 pre podniky a desaťnásobné zvýšenie efektivity výpočtov, ukladania a energetickej účinnosti infraštruktúry."

Pán Wang tiež vyzval, aby sa v rámci odvetvia IKT koordinovalo úsilie v rámci ôsmich aspektov tejto vízie. Spoluprácou na ďalšom definovaní a zdokonaľovaní vízie a štandardov sektora pre éru 5.5G sa odvetvie bude stále rýchlejšie približovať k ére 5.5G a inteligentnému svetu.

Alexander Maslo, technický riaditeľ Huawei Western Europe Enterprise Business Group, hovoril o tom, ako inteligentné cloudové sieťové riešenia Huawei pomáhajú zákazníkom pri digitálnej transformácii, pričom spomenul CloudCampus, CloudFabric a CloudWAN. Predstavil tiež prvý Wi-Fi 7 AP AirEngine 8771-X1T, CloudEngine S16700 prepínač jadra areálu novej generácie pripravený pre 400G, a ultrakompaktný univerzálny agregačný router NetEngine 8000 M4. Tieto inovácie boli koncipované v širšom kontexte, v ktorom sa požiadavky na siete stávajú čoraz prísnejšími v súvislosti s rastúcim digitálnym narušením.

Marco Giraldo, hlavný architekt optických sietí v západnej Európe, skúmal úlohu pevných sietí 5. generácie pri zvyšovaní produktivity. Poukázal na plne optické prenosové a prístupové riešenia spoločnosti Huawei pre pevnú sieť 5. generácie so zjednodušeným ultraširokopásmovým pripojením, celovláknovým pripojením a zaručeným spoľahlivým prostredím. V nadväznosti na rastúce požiadavky na ekologickú agilitu, pružnosť v reálnom čase a inteligentné snímanie priemyselných sietí predstavil Giraldo inovatívne produkty a riešenia spoločnosti Huawei pre plne optické areály, plne optické priemyselné siete a plne optické snímanie.

Dr. Assaf Natanzon, hlavný architekt pre ukladanie dát v spoločnosti Huawei, diskutoval o troch hlavných trendoch v oblasti ukladania dát, ktoré vyplývajú z prijatia rôznych dátových aplikácií a integrácie cloudu, spracovania dát v reálnom čase a komplexnej ochrany dát. Potom sa zamyslel nad tým, ako spoločnosť Huawei využíva prístup zameraný na dáta a vytvára dôveryhodný základ pre ukladanie dát, aby pomohla zákazníkom modernizovať infraštruktúru dátových centier a urýchliť digitalizáciu.

Súčasťou podujatia bola aj panelová diskusia o meniacich sa požiadavkách na digitálnu transformáciu. Eric Blazy, generálny riaditeľ služieb Orange Connectivity and Workspace v Orange Business Services, povedal: „Huawei je tým, kto dokáže zmeniť situáciu a priniesť riešenia. Toto partnerstvo bolo nápomocné pri plnení očakávaní našich zákazníkov."

Pierre Demourres, vyšší výkonný viceprezident a prevádzkový riaditeľ spoločnosti SES-imagotag, povedal: „Uplynulé tri roky ukázali, že podniky musia uprednostniť flexibilitu, odolnosť a efektívnosť. Trendy, ako je hybridná práca, vytvárajú nové výzvy v oblasti IT infraštruktúry a je dôležité, aby sme sa prispôsobili meniacim sa potrebám zákazníkov."

31.10.2022 TASR

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...