1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Spoločnosť Agora plus novým distribútorom produktov Samsung

samsung mobilBratislava – Samsung Electronics Czech & Slovak má na Slovensku nového distribútora svojich mobilných zariadení. Je ním spoločnosť Agora plus, a.s., ktorá bude zabezpečovať veľkoobchodný predaj a distribúciu mobilných telefónov a doplnkov značky Samsung.

„Potešila nás možnosť rozšíriť distribúciu GSM produktov cez priamy distribučný kontrakt. Vidíme v tom veľkú príležitosť ponúknuť našim zákazníkom produkty Samsung s našou pridanou hodnotou priamo od výrobcu s dobrou skladovou a cenovou dostupnosťou,“ uviedol riaditeľ spoločnosti Agora plus Ing. Ondrej Lauko a zároveň dodal: „túto príležitosť si vážime najmä kvôli našim odberateľom, ktorým môžeme poskytnúť kompletný sortiment mobilných telefónov a príslušenstva značky Samsung, okamžitú dostupnosť noviniek a marketingovú podporu.“

„Spoločnosť Agora plus je už naším druhým partnerom na distribúciu mobilných zariadení a doplnkov. Uzatvorením ďalšieho partnerstva sa chceme ešte viac priblížiť zákazníkom a fanúšikom mobilných zariadení Samsung. Zároveň sa snažíme zrýchliť a zefektívniť ich distribúciu, a ponúknuť ich tak širšiemu spektru používateľov,“ uviedol Peter Tvrdoň, Director of Slovak Branch Office Samsung Electronics Czech & Slovak.

Spoločnosť Agora plus, a.s. je distribučným a logistickým partnerom významných svetových spoločností v oblasti GSM. Spoločnosť Agora plus, a.s. sa od začiatku svojej činnosti profilovala ako distribútor mobilných telefónov a originálneho príslušenstva. Na slovenskom trhu pôsobí v oblasti GSM od roku 2002 a napojením na renomovaných výrobcov zabezpečuje pre svojich klientov okrem tovaru aj aktuálne obchodné a technické informácie, rýchly prístup k novinkám, marketingovú podporu a prístup k autorizovanému servisu.

12.08.2011

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...