1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Výstavba cestnej infraštruktúry pre priemyselný park skomplikuje dopravu

Road construction machineryNitra - Krajský dopravný inšpektorát v Nitre upozorňuje motoristickú verejnosť na uzáveru cesty I/64. Cesta bude uzavretá od 15. marca od 12.00 h do 31. augusta v oboch smeroch v úseku od križovatky s miestnou komunikáciou Prvosienková po okružnú križovatku Dolné Hony.

„V súvislosti s predmetnou uzáverou bude taktiež neprejazdná komunikácia, ktorou je dopravne napojené parkovisko pre osobné vozidlá pri Jaguari Land Rover v smere z Nitry a späť," upozorňuje polícia. Dôvodom uzávery je výstavba súčastí cestnej infraštruktúry pre strategický park Nitra.

Obchádzkové trasy budú vedené po rýchlostnej ceste R1A, po miestnych komunikáciách a účelových komunikáciách v strategickom a priemyselnom parku Nitra Sever. „Krajský dopravný inšpektorát v Nitre týmto apeluje na účastníkov cestnej premávky, aby zvážili možnosť využitia alternatívnych trás a sledovali dopravné značenie, ktorým bude obmedzenie vyznačené," upozorňuje polícia. Zároveň žiada vodičov o dodržiavanie pokynov policajtov, ktorí budú v prípade nutnosti v časoch ranných a poobedňajších dopravných špičiek na vybraných miestach usmerňovať cestnú premávku.

20.03.2020 TASR

PREDPLAŤTE SI

220x600 SKA

Nenechajte si ujsť...