1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

SSC začne s veľkoplošnou opravou ciest v Kežmarku za 1,5 milióna eur

road construction 3Kežmarok - Slovenská správa ciest (SSC) v týchto dňoch začína s veľkoplošnou opravou ciest v meste Kežmarok. Hovorca SSC Martin Guzi informoval, že nový asfaltový koberec po celej šírke pribudne na úseku v celkovej dĺžke 3,2 kilometra.

"Práce sa pre hustotu dopravy budú vykonávať prevažne v popoludňajších a nočných hodinách," uviedol s tým, že ich cena je 1,5 milióna eur s DPH.

SSC v tejto súvislosti žiada verejnosť o trpezlivosť pri realizácii stavebných prác, ktoré však v konečnom dôsledku prinesú vyššiu kvalitu a bezpečnosť účastníkom cestnej premávky.

Práce pozostávajú z odfrézovania jestvujúcich asfaltových vrstiev, výškovej úpravy kanalizačných poklopov a mreží, aplikácie asfaltového postreku a kladenia asfaltových vrstiev. "Opravený úsek sa následne vyznačí novým vodorovným dopravným značením," doplnil Guzi s tým, že stavebné práce potrvajú od soboty 17. septembra až do 10. novembra v závislosti od klimatických podmienok. Zhotoviteľom je združenie Eurovia – Doprastav.

22.09.2022 TASR

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...