1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Nová pobočka DACHSERu vo Fínsku už v prevádzke

Dachser1Pobočka zabezpečuje vlastnú prepravu na krátke vzdialenosti, pričom obsluhuje hlavný metropolitný región.

Spoločnosť DACHSER nedávno začala prevádzku v novom logistickom termináli vo Fínsku. Otvorením svojho prvého cross-docku v Kerave v helsinskej oblasti rozširuje poskytovateľ logistiky svoje služby na fínskom trhu.
 
Nová pobočka v Kerave v blízkosti Helsínk

Tento rok v septembri začala prevádzku nová pobočka DACHSERu vo Fínsku. Tá sa môže pochváliť tranzitným terminálom s plochou 4 000 m2 a približne 600 m2 kancelárskych priestorov. DACHSER Finland bude využívať nový terminál na zabezpečenie všetkého importu a exportu a pre distribúciu v celom regióne Helsínk. V tejto najväčšej aglomerácii sídli viacero fínskych spoločností. Nová pobočka sa nachádza v blízkosti diaľnice E75, prístavu Vuosaari a letiska, a má preto dobré dopravné spojenie.
"Naše nové priestory s vlastnou prepravou na krátke vzdialenosti umožňujú doručovať zásielky našim zákazníkom vo Fínsku v takej kvalite, na akú sú pri DACHSERi zvyknutí. Pobočka je navyše skvele umiestnená, takže efektívne spája krajinu s európskou pozemnou prepravnou sieťou DACHSERu," hovorí Tuomas Leimio, výkonný riaditeľ európskej logistiky, DACHSER Finland Oy.

Udržujeme zásoby

Vo Fínsku, rovnako ako aj v iných krajinách, pandémia koronavírusu posilnila záujem verejnosti o logistický sektor. „Kríza nám skutočne zdôraznila, ako spoľahlivé sú naše služby, a ukázala, že pomáhame zaisťovať bezpečné doručenie dodávok," pokračuje Leimio. „Vďaka úzkej spolupráci s našimi kolegami z celého sveta nám bolo jasné, aké dôsledky môže mať kríza na dodávateľské reťazce. To pre nás bolo veľkým benefitom, rovnako ako pre našich zákazníkov tu vo Fínsku, pretože sme sa dokázali rýchlo prispôsobiť novým výzvam a udržali sme si stabilitu našej prevádzky po celý čas."

Spoločnosť DACHSER Finland Oy bola založená v roku 2014 ako joint venture spoločností DACHSER a ACE Logistics Group. ACE Logistics Group so sídlom v estónskom Tallinne vlastní 50 percentný podiel vo firme a je dlhodobým partnerom spoločnosti DACHSER v oblasti cestnej logistiky v pobaltskom regióne.

16.03.2021

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...