1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Na ulicu Mlynské nivy sa vrátia všetky linky MHD

bus publicBratislava – Na Mlynské nivy v Bratislave sa vrátia všetky linky MHD, ktoré tam pôvodne premávali pred rekonštrukciou ulice.

Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava (DPB). Výsledkom má byť vyššia kapacita MHD na Mlynské nivy a obnoví sa tým aj priame spojenie autobusovej stanice a Medickej záhrady s Hodžovým námestím.

Linka 212 bude jazdiť na trase cintorín Vrakuňa - Prievozská - autobusová stanica - Medická záhrada - Hodžovo námestie - Pod stanicou - Kramáre a Červený most. Linka 208 bude premávať cez Mliekarenskú - Prievozskú - Svätoplukovu - Karadžičovu - Hodžovo námestie  a Šulekovu. Linka 205 už nebude zachádzať na zastávku Špitálska pri Medickej záhrade. Namiesto nej zastávku obslúži linka 212, ktorá jazdí častejšie a v oboch smeroch. Trasa linky N72 pôjde cez Dolné hony - Prievozskú - autobusovú stanicu - Medickú záhradu a Hodžovo námestie.

Časť ulice Mlynské nivy po rozsiahlej rekonštrukcii otvorili pre individuálnu a verejnú dopravu v polovici novembra. V súvislosti s otvorením ulice sa upravili trasy niektorých liniek MHD. Linky 208, 212 a N72 však museli do času finalizácie trolejového vedenia premávať po výlukových trasách.

23.12.2020 TASR

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...