1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Do CS Carga vstúpi investičná skupina Tuffieh Funds

cs cargo logoPraha – Finančná skupina Trifid oznamuje, že dosiahla dohodu so spoločnosťou Tuffieh Private Equity Fund o podmienkach predaja väčšinového podielu v skupine CS Cargo Group.

Doterajší majitelia skupiny CS Cargo, ktorými sú súkromní investori Marek Lehečka a Petr Zvěřinský, si na základe doterajších rokovaní ponechajú vo firme 15% podiel.

„Po razantnom vzostupe CS Carga v rokoch 2005–2008 a následnom ťažkom zásahu celého logistického trhu v krízových rokoch 2009 a 2010 je teraz nutné znovu naštartovať rast celej našej logistickej skupiny. Príchod silného, kapitálovo vybaveného partnera môže byť pre CS Cargo práve takým impulsom,” hovorí k predaju akciového podielu Petr Zvěřinský.

„Veríme, že i naďalej bude CS Cargo môcť úspešne pokračovať v stratégii budovania pozície silného hráča s komplexným portfóliom logistických služieb na trhoch strednej a východnej Európy, ktorú sme nastolili už v okamihu vstupu Trifidu v roce 2004,” dodává Marek Lehečka.

Obidve strany se dohodli, že cena ani dalšie podmienky transakcie nebudú zverejňovať. Ak bude zmluva uzavretá, bude predaj akcií podliehať ešte súhlasu financujúcich bánk a príslušných regulačných orgánov na trhoch pôsobenia skupiny CS Cargo.

06. 06. 2011

PREDPLAŤTE SI

220x600 SKA

Nenechajte si ujsť...