1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

ZF Slovakia plánuje rozširovať výrobu v Leviciach

priemyselny park3Levice – Akciová spoločnosť ZF Slovakia začala s výstavbou nového skladovacieho a logistického centra v priemyselnom parku Levice – Géňa.

Nová logistická hala vyrastie v existujúcom areáli spoločnosti, priestory budú určené na skladovanie materiálu a hotových výrobkov a následné zásobovanie výrobných liniek. Celkové náklady na realizáciu nového centra by mali dosiahnuť 5 miliónov eur. V novej výrobnej hale by malo vzniknúť 60 pracovných miest, informoval investor.

Výstavba logistickej haly je súčasťou väčšieho projektu rozširovania výroby v ZF Slovakia v Leviciach. V rámci projektu plánuje firma vytvoriť niekoľko stoviek nových pracovných miest, s náborom pracovníkov na výrobné i technické pozície už začala. Aktuálne pracuje v levickom závode ZF vyše 1600 zamestnancov.

Skupina ZF pôsobí na Slovensku od roku 1993. Producent tlmičov, guľových vodiacich kĺbov a stabilizátorov pre prednú nápravu osobných automobilov zamestnáva vo svojich závodoch v Trnave, Leviciach, Šahách a Komárne vyše 3800 ľudí. Ročný obrat na Slovensku dosahuje 770 miliónov eur.

18.06.2019 TASR

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...