1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Zamestnanci Volkswagenu Slovakia nastupujú 18. 7. na celozávodnú dovolenku

vwBratislava - Zamestnanci spoločnosti Volkswagen Slovakia (VW SK) nastúpia v pondelok 18. júla na letnú celozávodnú dovolenku.

Prípravy na výrobu New Small Family však nezastanú ani počas letného obdobia.

Dvojtýždňový pokoj vo výrobe využije VW SK na pravidelnú kontrolu a údržbu zariadení. Výrobné linky sa znovu spustia v pondelok 1. augusta 2011.

Prípravy na výrobu nového modelu New Small Family budú intenzívne prebiehať aj počas celozávodnej dovolenky. Podieľať sa na nich bude približne 250 zamestnancov VW SK a dodávateľských firiem. Realizovať budú stavebné práce a inštalácie technologických zariadení.

Volkswagen Slovakia pôsobí na Slovensku 20 rokov. Od roku 1991 vyrobil už viac ako 2,5 milióna vozidiel. Patrí k najväčším exportérom, investorom i súkromným zamestnávateľom na Slovensku. V závode v Bratislave vyrába automobily a prevodovky, v Martine komponenty pre podvozky a prevodovky a v Košiciach pripravuje vozidlá na export do Ruska. V roku 2010 vyrobil viac ako 144.500 vozidiel, 379.000 prevodoviek a 31,5 milióna komponentov. Obrat spoločnosti presiahol 4 miliardy eur. Viac ako 99 % produkcie vozidiel VW SK smeruje na export.

14.07.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...