1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

JLR investuje 355 miliónov GBP do výroby ekologickejších motorov

jaguar_land_rover_small
Londýn - Britský výrobca luxusných áut Jaguar Land Rover (JLR), ktorý patrí indickej automobilke Tata, investuje 355 miliónov libier (407,25 milióna eur) do novej linky na výrobu ekologickejších motorov vo Wolverhamptone v strednom Anglicku.

Trnavská PSA nevyrába do utorka. Ostatné automobilky idú naplno

peugeot-citroen-logo
Bratislava - Trnavský závod automobilky PSA Peugeot Citroën nebude vyrábať minimálne do utorka.

Kia spustí budúci rok tretiu zmenu, prijme tisíc nových ľudí

kia_logo
Bratislava  - Kórejská automobilka Kia Motors plánuje v prvom štvrťroku 2012 spustiť v závode pri Žiline tretiu zmenu. Zamestná tak tisíc nových pracovníkov. Informovali o tom Hospodárske noviny (HN).

PSA Peugeot Citroën bude prepúšťať a znižovať náklady

peugeot-citroen-prep_460x0w
Paríž - Francúzska automobilka PSA Peugeot Citroën, ktorá je druhým najväčším výrobcom áut v Európe, prepustí časť zamestnancov a zavedie ďalšie úsporné opatrenia, aby si udržala ziskovosť v súčasnej, zhoršujúcej sa ekonomickej situácii v Európe. Uviedol to dnes generálny riaditeľ Phillipe Varin.

Suzuki chce ukončiť partnerstvo s VW, nemecký koncern to však odmieta

suzuki-logo
Berlín - Nemecká automobilka Volkswagen (VW) odmietla návrh Suzuki na zrušenie partnerstva a vyhlásila, že nemá v úmysle vzdať sa 19,9-% podielu v japonskej firme, ktorá vyrába malé autá a motorky.

Odborári z automobilky Saab podali na súde návrh na konkurz

Saab_logo_small
Štokholm - Najsilnejší odborový zväz, ktorý zastupuje tzv. biele goliere, čiže úradníkov zadlženej švédskej automobilky Saab, dnes podal na súde návrh na konkurz.

Volkswagen bude intenzívne rozširovať svoje výrobné kapacity

vw
Wolfsburg - Volkswagen (VW) bude v nasledujúcich rokoch intenzívne rozširovať svoje výrobné kapacity. Jeho vedenie má v úmysle vybudovať asi osem závodov.

Fiat začne predávať dodávku Dobló v USA a Kanade od roku 2013

fiat-logo
Rím - Talianska automobilka Fiat, kontrolujúca amerického výrobcu Chrysler, plánuje začať predávať svoju dodávku Dobló na americkom a kanadskom trhu od začiatku roka 2013.

Fúzia Volkswagenu a Porsche sa do konca roka neuskutoční

Porsche logo 1
Frankfurt nad Mohanom - Nemecká automobilka Volkswagen (VW) oznámila, že fúzia s firmou Porsche sa do konca roka, ako bolo plánované, neuskutoční.

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...