1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Dolnokubínska radnica zrekonštruovala počas prázdnin 2100 m chodníkov a ciest

square workersDolný Kubín - Dolnokubínska radnica zrekonštruovala počas prázdninových mesiacov chodníky a miestne komunikácie v celkovej dĺžke 2100 metrov. Na opravy išlo z mestskej pokladnice 38.000 eur.

Najväčšou investičnou akciou vo výške 107.000 eur bola druhá etapa opravy cesty na ulici Aleja slobody v dĺžke 224 metrov.

"Zrealizovali sme rôzne väčšie opravy chodníkov a komunikácií. Konkrétne, časť komunikácie v dĺžke 100 metrov na ulici Železničiarov, 450 metrov štvorcových plochy pri Futbalovom štadióne MUDr. Ivana Chodáka, komunikáciu na ulici Generála Svobodu pri Dome smútku v dĺžke 25 metrov, ako aj 50 metrov komunikácie na sídlisku Banisko," povedal pre TASR Vladimír Adamec z kancelárie primátora mesta Dolný Kubín. Ako ďalej uviedol, opravy sa dočkali aj chodníky pri bývalom Dome záhradkárov, na sídlisku Brezovec na uliciach Nemocničná a Mierová.

V rekonštrukciách plánuje magistrát pokračovať. "Od 34. týždňa sa okrem plánovaných akcií - opravy chodníka na Radlinského ulici, opravy oporného múru a chodníka na zastávke MAD Banisko, výmeny strešnej krytiny Kolonádového mosta, pri ktorých prebieha výberové konanie na zhotoviteľa, začína aj oprava parkoviska na Nemocničnej ulici, opravy chodníkov na ulici Martina Hamuljaka v mestskej časti Medzihradné a na Matúškovej. Následne zrealizujeme opravu krajnice komunikácie v mestskej časti Beňova Lehota a opravu upadnutej ryhy v mestskej časti Záskalie," dodal Adamec.

26.08.2016 TASR

PREDPLAŤTE SI

220x600 SKA

Nenechajte si ujsť...