1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Skupina Goodman podpísala druhú nájomnú zmluvu s Quehenberger Logistics týkajúcu sa priestorov v Goodman Senec Logistics Centre

priemyselny park3Skupina Goodman, svetový líder v oblasti vlastníctva, rozvoja a správy priemyselných nehnuteľností, podpísala so spoločnosťou Quehenberger Logistics SVK, a. s.,

ktorá sa špecializuje na distribučné siete a zmluvnú logistiku, druhú zmluvu o prenájme skladovacích a kancelárskych priestorov s rozlohou 12 500 m2. Priestory sa nachádzajú v novej budove v Goodman Senec Logistics Centre. Quehenberger si v centre pôvodne prenajímala viac ako 9000 m2. Novú plochu si spoločnosť predbežne prenajala ešte pred jej dokončením.

Goodman prehlbuje partnerstvo s Quehenberger Logistics SVK, a. s.

Quehenberger Logistics SVK, a. s. je súčasťou spoločnosti Quehenberger Logistics, ktorá sa špecializuje na manažment prepravy, logistické siete a zmluvnú logistiku. Quehenberger Logistics je členom rakúskej skupiny AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP a zaisťuje prepravu tovaru do 90 lokalít v strednej a východnej Európe.

Quehenberger Logistics SVK, a. s. je od roku 2014 zákazníkom skupiny Goodman. V Goodman Senec Logistics Centre si prenajíma priestory na logistické účely, ktoré aktuálne využíva pri distribúcii pneumatík. Ich rozloha presahuje 9000 m2. Vďaka novej nájomnej zmluve získa Quehenberger ďalších 12 100 m2 skladovacích priestorov a 400 m2 pridružených kancelárskych priestorov.

„So službami, ktoré skupina Goodman poskytuje, sme od začiatku našej spolupráce viac než spokojní. Práve to je dôvodom jej rozšírenia a prenájmu ďalších priestorov v Goodman Senec Logistics Centre,” uviedol Mathias Friedrich, Head of Contract Logistics v AUGUSTIN QUEHENBERGER GROUP.

Expanzia skupiny Goodman na Slovensku

Goodman Senec Logistics Centre je rýchlo sa rozrastajúcou vlajkovou loďou skupiny Goodman na Slovensku.

Vzhľadom na pozitívnu dynamiku slovenského trhu s nehnuteľnosťami slúžiacimi na logistické účely došlo k rozšíreniu Goodman Senec Logistics Centre o prvú fázu budovy D. Konkrétne ide o 17 000 m2, ktoré môžu byť upravené s ohľadom na špecifické požiadavky jednotlivých zákazníkov. Časť nových priestorov bola predbežne prenajatá dlho pred dokončením budovy, ku ktorému došlo v januári 2017. Zostávajúcich 4500 m2 je k dispozícii na okamžitý prenájom.

Goodman Senec Logistics Centre

Goodman Senec Logistics Centre vlastní Goodman European Partnership (GEP), hlavná investičná zložka skupiny Goodman. V rámci logistického centra je na okamžitý prenájom približne 4500 m2 skladovacích priestorov (trieda A) a skupina Goodman môže vybudovať ďalších približne 45 000 m2. Goodman Senec Logistics Centre sa nachádza 18 kilometrov od bratislavského letiska, 20 kilometrov od centra Bratislavy, 60 kilometrov od Viedne (Rakúsko), 130 kilometrov od Brna (Česká republika) a 220 kilometrov od Budapešti (Maďarsko). Z pohľadu logistických spoločností ide o jedno z najväčších a najvyhľadávanejších centier na Slovensku.

Dokončené logistické centrum ponúkne až 140 000 m2 vysoko kvalitných priestorov slúžiacich na logistické účely. Tieto priestory môžu byť upravené tak, aby spĺňali požiadavky spoločností z rôznych odvetví – môžu slúžiť poskytovateľom logistických a distribučných služieb, potrebám výrobcov na poli ľahkého strojárstva, maloobchodníkom s potravinami alebo iným tovarom, dodávateľom, ktorí sa zameriavajú na automobilový sektor či spoločnostiam, ktoré sa zaoberajú eCommerce. Skupina Goodman má bohaté skúsenosti s poskytovaním riešení pre všetky uvedené odvetvia. Rôznorodosť zákazníkov, ktorí si prenajímajú priestory v logistickom centre, je zároveň dôkazom toho, že skupina Goodman je schopná ponúknuť kvalitné riešenia, ktoré môžu byť uspôsobené i výrazne odlišným potrebám jednotlivých zákazníkov.

20.03.2017

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...