1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Dachser otvoril novú pobočku v Minneapolise

DACHSER logoDivízia leteckých a námorných prepráv Air & Sea Logistics spoločnosti Dachser rozšírila otvorením novej kancelárie v metropolitnej oblasti Twin Cities v Minnesote svoje pôsobenie v USA.

Po Chicagu, St. Louis a Cincinnati sa jedná o štvrtú pobočku na stredozápade Spojených štátov amerických.

Letisko v Minneapolise patrí medzi 20 najväčších letísk v Spojených štátoch amerických a odbaví vysoký počet medzinárodných letov. „Vzhľadom na to, že trh na stredozápade naďalej rastie, Minneapolis bol pre našu ďalšiu expanziu v USA logickým krokom,“ hovorí Frank Günzerodt, prezident a CEO Dachser USA. „Pre nás ako poskytovateľa logistických služieb má pôsobenie v blízkosti našich zákazníkov zásadný význam. Preto budeme na jednej strane pokračovať v rozširovaní našej siete pobočiek v USA a na druhej strane budeme ponúkať inovatívne riešenia, ktoré plne využívajú všetky výhody celosvetovej siete Dachser,“ dopĺňa Frank Günzerodt a dodáva, „naši zákazníci teraz ťažia z úzkeho prepojenia našej pobočky v Minneapolise a skladu nachádzajúceho sa v Chicagu.“

Spoločnosť Dachser na americkom trhu stavila na organický rast s vlastnými zamestnancami, procesmi a systémami. Do roku 2020 má v pláne otvoriť celkovo 25 pobočiek na 11 miestach.

Otvorenie pobočky v Minneapolise bolo ďalším logickým krokom expanzie spoločnosti Dachser v USA.

26.08.2016

 

 

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...