1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Trnavskú automobilku povedie Stéphane Bonhommeau

Peugeot citroen logo1Trnava – Po dva a pol roku pôsobenia vo funkcii odchádza z trnavskej automobilky PSA Groupe Slovakia Rémi Girardon.

Novým generálnym riaditeľom sa počnúc 1. marcom stane Stéphane Bonhommeau, ktorý sa od začiatku tohto týždňa s novým pracoviskom zoznamuje. Doteraz pôsobil ako riaditeľ závodu vo francúzskom Sevelnord. TASR o tom informoval hovorca automobilky Peter Švec.

Doterajší riaditeľ Girardon rozbehol produkciu nového modelu Citroën C3 a presadil rozhodnutie o spustení 4. pracovnej, víkendovej zmeny od januára 2017. Počas jeho pôsobenia bol realizovaný projekt modernizácie logistiky na prevádzke montáž a zvarovňa. Modernizácia technológií prispela k možnosti zvýšenia výrobnej kadencie na 60 vozidiel za hodinu. Trnavské výrobné centrum rozšírilo portfólio svojich aktivít, keď začiatkom roku 2016 presťahovalo z Nemecka do Trnavy centrum účtovných služieb pre Nemecko, Švajčiarsko a Rakúsko. To vytvorilo takmer 100 nových postov pre vysokokvalifikovaných odborníkov v účtovníctve a financiách.

21.02.2017 TASR

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...